У ЦЕНТРІ ЖИТТЯ!
ТРЦ 10:00-21:00, Сільпо 08:00-22:30
Карта ТРЦ

Бренд EVA представлений національною мережею магазинів краси та здоров’я, що працює в сегменті drogerie по всій Україні, та інтернет-магазином EVA.UA.

Бажаєш мати чудовий вигляд, піклуватися про сім’ю, створювати домашній затишок і в той же час економити сімейний бюджет? Прямуй у EVA! В асортименті мережі ти знайдеш все: від декоративної косметики та парфумерії до засобів по догляду за малюками та побутової хімії.

Своїм клієнтам EVA пропонує інноваційні сервіси:

ModiFace – спеціальний екран, який за допомогою технології доповненої реальності дозволяє змоделювати віртуальний макіяж та «приміряти» перед покупкою тіні або помади різних відтінків.

Сервіс тестування шкіри обличчя, завдяки якому спеціаліст EVA допоможе визначити тип шкіри, рівень її жирності та зволоженості, що забезпечить персоналізований підхід у виборі оптимальних засобів для догляду.

Послуга EVAріанти – спеціальний планшет, що розширює можливості вибору для покупців. З його допомогою клієнти, які не знайшли необхідний товар у магазині, можуть одразу замовити його на EVA.UA та вже за кілька днів отримати замовлення у точці видачі.

Понад 10 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА». За 20 років компанія зросла до понад 1 100 магазинів по всій Україні.

У 2021 році лінію магазинів EVA вчетверте поспіль визнано лідером в категорії «Магазин краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року», з 2019-го мережа утримує звання «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association.

EVA – турбота про красу та догляд!

Телефон гарячої лінії: 0 800 303 700

Сайт: https://eva.ua/

 

 

 

 

 

 

Більше магазинів

EVA

EVA – турбота про красу та догляд!

1 поверх

08:00 - 21:00

Подивитись на карті ТРЦ